Οι κωπηλάτες και τον κέρδισε μια δίκη Zuckerberg. Winklevoss δίδυμα: «Μερικοί τύποι λιτή," Mendoza λέει ότι στο Pan American νίκησε.Με τον Αντρές Burgo

Στην Ολυμπιακών Αγώνων Πεκίνο 2008, Γιουσέιν Μπολτ ήταν ο άνεμος, Michael Phelps, το τσουνάμι, Lionel Messi, αισθητική υπερηχητική, Yelena Isinbayeva, τα μάτια, Κενενίσα Μπέκελε, η ανθρώπινη μηχανή, Andres Nocioni, αδρεναλίνη, και τα αδέλφια Κάμερον και Tyler Winklevoss, μυαλά αγνοούνται. Αν εμείς, στην παρουσία του το πιο έξυπνο αθλητές στην ιστορία και δεν το πρόσεξε; Τα δεδομένα, απρόσμενη για τους 1.200 εκατομμύρια ανθρώπους που παρακολούθησαν τους αγώνες από την τηλεόραση και τα 21.600 δημοσιογράφοι διαπιστευμένοι στην Κίνα, πρόσφατα έγινε μαζική από την ταινία The Social Network, έκανε πρεμιέρα στην Αργεντινή στα τέλη Οκτωβρίου (και επανακυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα .) Η ταινία έχει το σκηνικό της σύγκρουσης στη δημιουργία του Facebook και τα δίδυμα έχει μια τριπλή αποστολή σπάνια αλληλένδετες: την τεχνολογία, τις επιχειρήσεις και τον αθλητισμό.

Οι Winklevoss ήταν μαθητές των οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το 2003, το δίκτυο φανταζόταν ότι επτά χρόνια αργότερα, συγκεντρώνει περισσότερους από 500 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, αλλά την ίδια στιγμή, δύο κωπηλάτες της αριστείας μοιράστηκε το Ολυμπιακό Χωριό μαζί με Bolt, Phelps, Messi, Isinbayeva, Bekele και Nocioni, κανείς δεν ήξερε τι είχε δημιουργήσει. Ή μάλλον, αυτό που είχε σταλεί να εφεύρει: τα δίδυμα ήρθε με το έργο και ανέθεσε τον προγραμματισμό του σε ένα από τους εταίρους πανεπιστημίου του, Mark Zuckerberg, ο οποίος λίγο αργότερα προσπάθησε να ξεφύγει από την αρχική ιδρυτές. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

"Οι Winklevoss είναι λιτά είδη λίγα λόγια ακόμη και μεταξύ τους συμπαίκτες του. 'S ιδιοσυγκρασία," ορίζεται από την κωπηλάτης Mendoza Horacio Sicilia, ο οποίος, μαζί με το πρόσωπο του από την ίδια επαρχία με άλλο Maximiliano Martinez, Joaquin Iwan Bariloche και το Μπουένος Άιρες Diego López θα μπορούσε να επαίρεται για έναν γάντζο τίτλο: «Η Αργεντινή κέρδισε με 12 εκατοστά για τους εφευρέτες του Facebook." Για να συμβεί αυτές τις μέρες, θα είναι ένα πατριωτικό ειδήσεων αντίκτυπο, καθώς και με την πρόσθετη αγωνία της ύπαρξης σε μια κούρσα των 2.000 μέτρων από την τελική κωπηλασία σύνολο και μόλις 65 μέτρα μακριά στην άκρη της πλώρης. Αλλά συνέβη στο Pan American Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2007, όταν τα δίδυμα ήταν ακόμη ένα-δύο χρόνια για να νικήσει Zuckerberg μια δίκη για τις ζημίες κατά 65 εκατ. δολάρια. Εν ολίγοις, της Αργεντινής εφημερίδες δεν περιλαμβάνουν ακόμη και σε χρονικά τους τα ονόματα των Αμερικανών ηττήθηκε από εμάς.

- Με Winklevoss μας χαιρετήσει και ανταλλάξαμε μια φράση του χρόνου μόλις τελειώσει αυτή η φυλή στο Ρίο. Νομίζω ότι ήταν κάπως συγκινημένος. Χάρβαρντ μαθητές τείνουν να έχουν ένα μεγάλο πολιτισμό της κωπηλασίας και πολλοί από αυτούς έρχονται στην ομάδα των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά, να τους νικήσουμε με μια βάρκα που μόλις είχε δοθεί το γραφείο την προηγούμενη ημέρα », θυμάται ο Σικελία, ο οποίος, στα 36, μόλις συνταξιοδοτήθηκε.

Μπράντο: Όταν επέστρεψα για να δείτε το Winklevoss;

Σικελία τελευταία φορά ήταν τον Ιούνιο του 2010 στο Henley Regatta στην Αγγλία, η οποία είναι η ίδια με αυτήν που παρατηρήθηκε στην ταινία, ένα παραδοσιακό, με 180 χρόνια ιστορίας, ένα είδος κωπηλασίας Wimbledon. Οι άνθρωποι γνώριζαν ποιοι ήταν. Ήταν τα λόγια του τουρνουά λέγεται ότι έχουν κάνει μια περιουσία. Και μόνο τότε έμαθα ότι είχε εφεύρει Facebook.
Μπράντο: Είναι καλές κωπηλάτες;

Σικελία: Εξαιρετική. Δεν έχει ο καθένας έρχεται σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν έκτος στο Πεκίνο, coxless κατηγορία.

Στην πραγματικότητα, Winklevoos ότι το 21 συνεδρίασε 29 Αυγούστου, ήταν κοντά στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα. Έτσι ήταν 22, και λίγους μήνες πριν Zuckerberg είχε ζητήσει ένας νεαρός τρία χρόνια νεότεροι, αλλά ήδη μια ιδιοφυΐα του υπολογιστή, να προγραμματίσετε ένα δίκτυο για να διατηρήσει επαφή με φοιτητές και αποφοίτους του Χάρβαρντ. Χωρίς να το γνωρίζουν, είχε δημιουργήσει τη γένεση του Facebook, ενώ ταυτόχρονα, η αριστερή στροφή και δεξιά στροφή Tyler Κάμερον κερδίζει συνολικά ως κωπηλάτες, κερδίσει ένα όνομα στο χώρο του αθλητισμού στη χώρα τους και να πάρει μια ευκαιρία για την επίτευξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.


"Ο αγώνας εμφανίζεται στην ταινία είναι να Henley το 2004, η οποία ήταν ένα προσδιοριστικό για την Αθήνα: η Winklevoss το έχασε λεπτομερώς κατά ορισμένων ολλανδική, και στην Ελλάδα, κέρδισε το αργυρό μετάλλιο Πιστεύω λοιπόν ότι,. έχουν καταλάβει αυτό το μέρος, οι αδελφοί είχαν πολεμήσει στο βάθρο το 2004, «ερμηνεύει Σικελία. Εκδίκηση των διδύμων έγινε στο Πεκίνο το 2008, μετά την απόκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μόναχο, όπου Μεντόζα και οι σύντροφοί του, μακριά από τα αλκυονίδες ημέρες της Βραζιλίας, καταργήθηκαν.

Στην Κίνα, οι Αμερικανοί μετακόμισε στο Ολυμπιακό Χωριό και, ως συνήθως, έκανε φιλίες με αθλητές από άλλες χώρες. Για να κρατήσετε επαφή, η λύση ήταν ένα πλήγμα για την υπερηφάνεια, ενώ η συνεχιζόμενη δίκη του για αποζημίωση, έπρεπε να ανοίξουν τα προσωπικά τους λογαριασμούς τους στο Facebook (Cameron και Tyler) στον ιστό στο σημείο εκείνο είχε ήδη παύσει να είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιείται από Χάρβαρντ φοιτητές πρώτο, και για το υπόλοιπο του αμερικανικού κολεγίου αργότερα για να γίνει χρησιμοποιείται από ένα δέκατο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Και δισεκατομμυριούχους, η τελευταία εμπορική επιχείρηση των διδύμων ήταν φιλοξενούμενος ενός Σχόλια, ένα κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιείται από διασημότητες στη Νέα Υόρκη για να δείτε τις φωτογραφίες τους, τα κόμματά τους, οι ιδιωτικές θέσεις τους τη ζωή τους τη νύχτα. Μια άλλη επιχείρηση Ολυμπιακή, από εδώ στην Κίνα, οι αδελφοί που εκτελούνται στο τρίγωνο καλύτερο αθλητικό επιχειρείν τεχνολογίας.