Ενώ η ηθοποιός και τραγουδίστρια τουριστικών Ιταλία με επίδειξη του "Antonella στο Κοντσέρτο", τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανακοινώσει μια υποτιθέμενη απομάκρυνση από Κάρλος Τέβεζ.


Brenda Asnicar χρόνο μέσα από ένα καλό επαγγελματία. Αν και στην Αργεντινή με επιτυχία τη δοκιμή "Dream With Me", στην οποία κάποτε παίζει και πάλι το «κακό», ενώ ταξιδεύει στην Ευρώπη, αλλά στη θέση του το κακό που έκανε διάσημο: Antonella, αντίστοιχο Patito στην "Patito Feo".

Ο ηθοποιός έκανε ένα μουσικό θέαμα με την γηραιά ήπειρο η ιστορία του οποίου περιστρέφεται γύρω από το πώς να γίνει ένα «Θεία». Asnicar ντεμπούτο στις 2 Απριλίου στο θέατρο Palapartenope σε Νάπολη με μια ομάδα χορευτών και μουσικών.

Αλλά δεν είναι όλα τα λουλούδια για τον καλλιτέχνη, διότι μέχρι την ημερομηνία αυτή, τα μέσα ενημέρωσης λένε ότι η ίδια και ο Κάρλος Τέβεζ έχουν χωρίσει. Οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας προτιμούν να είναι κουφός με τις φήμες και να συνεχίσει το καθένα με τις δραστηριότητές τους ... Μπορεί να είναι αλήθεια;

Η αλήθεια είναι ότι Brenda δεν είναι έξαλλος. Μετά την εμφάνιση του στη Νάπολη, θα περάσει μέσα από την πόλη της Πεσκάρα στο θέατρο Μέγιστο? Στις 13 Απριλίου στο Μπάρι στην ομάδα, στις 16 και 17 στο Μιλάνο, 27 και 28 στην πόλη της Σικελίας στο Παλέρμο και Κατάνια 30 Μητροπολιτικό Θέατρο. Τον Μάιο, οκτώ νέα συναυλία που δόθηκε στο θέατρο Politeama Catanzaro, 5 και 6 στη Μπολόνια, 7 και 8 στην Πάδοβα και τέλος το 14 και 15 Μαΐου στην πόλη της Ρώμης, στο Grand Theatre, το οποίο έχει χωρητικότητα πάνω από 3 χιλ.