Ανακοινώθηκε στο Twitter λογαριασμό του με θαυμαστικά. Το τέλος των ηχογραφήσεων του ονείρου με μένα, ταινίες Telefe νεολαία ήταν για Brenda Asnicar (19) το προοίμιο των διακοπών σας. Έτσι, απλά για να συμμορφωθεί προς τις υποχρεώσεις της έναντι των εργαζομένων, ταξίδεψε στο Μάντσεστερ για να συναντηθεί με τον σύντροφό της από οκτώ μήνες πριν, Κάρλος Τέβεζ (27).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, Μάντσεστερ Σίτι και η ηθοποιός περπάτησε στους δρόμους της Wilmslow, μια μικρή περιοχή της κομητείας του Cheshire, νότια της βιομηχανικής πόλης, γνωστή για πολυτελείς επαύλεις του και διακρίνεται επιλογή του καφέ και εστιατόρια, όπου συγκεντρώνει τα αστέρια της Premier League, παράγοντες και εκατομμυριούχοι του κάθε λωρίδα, ακριβώς ο τόπος που επέλεξε ο πρώην Μπόκα να μετακομίσει στην Αγγλία. Από την πρώτη φορά που εξεπλάγησαν από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι ήταν αγκαλιάζει όλη την ώρα, χαμογελαστός και πολύ τρυφερός.

Το ζευγάρι έκανε μόνο μια στάση στην περιοδεία για το μεσημεριανό γεύμα σε Felicini, ένα ιταλικό αφαιρείται. "Brenda είναι η αγάπη ενός προσώπου. Λατρεύω ταπεινότητά του και απευθύνει έκκληση απλότητα σε μένα. Πολλές φορές η απόσταση είναι δύσκολο να διατηρηθεί μια σοβαρή και σταθερή, αλλά και οι δύο προσπαθούν πάντα να μας δείξει όλη την αγάπη που έχουμε », παραδέχτηκε Τέβεζ, ενώ η φίλη του είπε ότι ακόμα δεν προτίθεται να εγκατασταθεί στην Αγγλία για επαγγελματικούς λόγους.

Ο πρώην άσχημο παπάκι θεία παραταθεί επίσκεψή του μέχρι το Σάββατο 5, τα γενέθλια του «Apache». Brenda επέστρεψε σπίτι της στο φίλο της θα μπορούσε να γιορτάσει 27 χρόνια του με τις κόρες του, Φλωρεντία (5) και Katie (11 μήνες) που ζουν στην Αργεντινή με Vanesa Mansilla (27), πρώην συνεργάτης του αστεριού.

"Ο Τσάρλι είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη στη ζωή. Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι ένα σούπερ σταρ ή ενός Δον Ζουάν, αλλά είναι ένα απλό άτομο, πολύ φροντίδα και ευαισθησία », δήλωσε ο νεαρός για τους" Αρκούδα "ψευδώνυμο που παραπέμπει στον παίκτη. Με τη σειρά του, αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία στις 13 Φεβρουαρίου να επανασυνδεθεί με Τέβεζ και την περαιτέρω ενίσχυση αγάπη τους.