"Ένας όμορφος ξανθιά αστέρι της τηλεόρασης, ήταν να δει το αστέρι Κάρλος Τέβεζ, απατούσε τη φίλη ηθοποιός του», είπε η βρετανική εφημερίδα The Sun, αναφερόμενος στη σχέση θα είχε ο παίκτης με Ciardone Claudia, πρώην Big Brother τώρα φίλη του Ricardo Fort.

Το σκάνδαλο έρχεται από τα μέσα Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, όταν αποκαλύφθηκε ότι η ξανθιά διαβούλευση ένα μέντιουμ να αποξενώσουν τους ανθρώπους που κάνουν τη ζωή δύσκολη για τις σημερινές φίλο της, ο chocolatier μέσων ενημέρωσης που θα τονίσει το μέρος του όλους τους gay.

Κατά τη διάρκεια της συζήτηση με τον Jorge Ριάλ σχετικά με την επίσκεψή του στην μάγισσα είπε ότι είχε μια σχέση με τον ποδοσφαιριστή και οι οποίοι δεν ήταν τυχαίες συναντήσεις, και ο οποίος είχε αφήσει πολλούς μήνες.

"Κατά τη στιγμή αρνήθηκα γιατί δεν με ενδιαφέρει να μιλήσω και άκουσα ότι έχετε ορίσει έναν παίκτη, έτσι λέω. Βεβαίως, ήμουν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, κατά τη διάρκεια και μετά, μέχρι να μάθω είχα παράλληλη σχέση και έκλεισε όλους τους δεσμούς με αυτόν τον τύπο », είπε ο αέρας στο" εισβολείς ".

Και τώρα, λίγους μήνες μετά την εκδήλωση των μέσων ενημέρωσης, Ο Ήλιος καταλαμβάνει το θέμα και που αποδεικνύουν ιστορικά εντυπωσιασμού του, με τον τίτλο ενός από σημειώσεις του εξασφαλίζει ότι η Μάντσεστερ Σίτι επιθετικός είχε υπάρξει άπιστη σε φίλη ηθοποιό του, Brenda Asnicar.