Ηθοποιός Jorge Garcia τροχό αυτές τις μέρες στη Μαδρίτη, ένα ισπανικό τίτλο κωμωδία Maktub, η οποία παίζει ένα μεξικάνικο μετανάστης που τρέχει ένα εστιατόριο. Maktub λέξη προέρχεται από τα αραβικά, σημαίνει "γράφτηκε"

Η ταινία, με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Peretti, Aitana Sanchez-Gijon και Γκόγια Τολέδο έχει μεταξύ των εκπεφρασμένων με Rosa Maria Sarda, Amparo Baró, Mariví Μπιλμπάο και Enrique Villar και η ειδική συνεργασία της Laura Esquivel, ο πρωταγωνιστής της σειράς ασχημόπαπο.

Ο σκηνοθέτης φέρνει τη δική του εμπειρία όσον αφορά την αντιμετώπιση των άρρωστων παιδιών Manolo (Diego Peretti), βρίσκεται σε κρίση. Τρέχουσες εργασίες είναι ανυπόφορη, το γάμο της με Beatriz (Aitana Sanchez-Gijon), βρίσκεται στα πρόθυρα του χάους και έχει πολύ κακή σχέση με τα παιδιά τους. Αλλά τυχαίες διασταυρώσεις Antonio (Andoni Hernandez) κεχρί το αγόρι 15 ετών με τον καρκίνο, αλλά με την επιθυμία να ζήσει και να είναι ευτυχισμένος πολύ μεταδοτική. Και από τη συνάντηση ολόκληρη ζωή τους να αλλάζει.

Η μητέρα του Αντόνιο (Goya Toledo), η μητέρα του Μανόλο (Amparo Baró) και η μοναδική εταίρος της (Mariví Μπιλμπάο), ο γείτονας της οικογένειας (Enrique Βίλα), ένας έμπορος τροφίμων διασκέδαση (Jorge Garcia), μια ιδιόμορφη νοσοκόμα (Rosa Maria Sarda) και η αδελφή ενός εκ των ασθενών στο νοσοκομείο (Laura Esquivel), μετέτρεψε την ανιαρή ζωή Μανόλο σε αυτό το μαγικό παραμύθι των Χριστουγέννων.

Paco Arango ντεμπούτο στην σκηνοθεσία από ένα σενάριο εμπνευσμένο από τη δική του εμπειρία πάνω από 11 έτη εργασίας με την ίδρυσή του, Aladina προσπαθώντας να βελτιώσει τη ζωή των παιδιών με καρκίνο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νοσοκομείο. Για το σκηνοθέτη προορίζεται ως ένα μάθημα στη ζωή.

Η ταινία που παράγεται από χαμόγελα που κάνει μαγικά Productions, σε συνεργασία με την Antena 3 και της διανομής της Warner Bros

Πηγή: 20 λεπτά