Не, не што мислиш. Мајкл Bublé сакаше да пее во неговата свадба, но неговата идна сопруга, Аргентина Luisana Lopilato, побара од него да не. Наместо тоа сакаат да Рикардо Montaner.

Во едно интервју, канадската пејачка вели дека побарал својата девојка, ако сака да пее, но тој рече дека нема. "Во мојот склопот на Рикардо Montaner, тој ќе биде во партијата." Жените секогаш со нетрпение очекуваме да тој ден и сакаат сè да биде во најдобар начин. Јас сум машко и не израсне мислејќи дека ден. Јас сакам таа да ти биде ден на сон ", рече Bublé.

Потсетете се дека парот се состанаа во Аргентина по покаже на Мајкл Buble и сега имаат ум во собата на бракот. Бидејќи, ако не добие покана, се подготвени за 29 април.